Tampereen alueen päiväkodit

Tampereen seudulla on jo kolme aktiivista ja monipuolista Norlandia Päiväkotia. Alueen Neljäs päiväkoti Norlandia Kunto avautuu syksyllä 2021 Härmälänrantaan.

Lue lisää Tampereen seudun Norlandia Päiväkodeista: 

Norlandia Hilla Lempäälän Kuljussa

Norlandia Hilla on lämmin ja lempeä luontopäiväkoti hyvien kulkuyhteyksien päässä Lempäälän Kuljussa. Toimimme kahden varhaiskasvatuksen ammattilaisen ryhmissä, retkeilemme viikoittain lähimetsissä ja päiväkodin pihassa sijaitseva kota on osa oppimisympäristöämme. Meillä lapset saavat oppia luonnossa, oppia luonnosta ja kasvaa kestävään elämäntapaan.

Seuraa meitä myös Instassa: https://www.instagram.com/norlandia_hilla/

Norlandia Ideapark Lempäälän Ideaparkissa

Elämyspäiväkoti Norlandia Ideapark hyödyntää vahvasti elämyskumppaneidemme tiloja. Päiväkodin monipuolinen toimintaympäristö ja pedagogiikka antaa lapselle mahdollisuuden kehittää taitojaan luovuuttaan ja mielikuvistustaan käyttäen. Päiväkodin elämysmaailmaan pääset kurkistamaan instagramissa https://www.instagram.com/ideapark_norlandia/

Norlandia Voitto Tampereen Kaupissa

Norlandia Voitto on aktiivinen ja energinen liikuntapäiväkoti, joka sijaitsee Kauppi Sports Centerin tiloissa Kaupin urheilupuistossa. Liikunta on mukana kaikessa toiminnassamme ja hyödynnämme vahvasti liikuntatiloja sekä Kaupin rikasta ulkoilualuetta. Voiton elämää pääset seuraamaan instagramissa https://www.instagram.com/voitto_norlandia/

Norlandia Kunto Tampereen Härmälänrannassa

Norlandia Kunto avautuu elokuussa 2021 Härmälänrantaan. Varhaiskasvatuksen painotuksena on liikunta, mutta panostamme monipuoliseen vasuperusteiseen toimintaan. 

Lapsi oppii liikkumaan monipuolisesti Härmälänrannan alueen rikkaassa luonto- ja puistoympäristössä. Liikuntapäiväkodin lapset saavat tutkia, keksiä, kokeilla, juosta ja temppuilla.

Lapsen liikkumista ja luontaista uteliaisuutta ei rajoiteta turhaan.

 

Hae hoitopaikkaa tästä.